Forum sojuszu RET

Witamy na forum sojuszu RET

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-06-03 10:18:55

Maroi

Użytkownik

Punktów :   

To może na zachęte :)

Przypadkowo nadziałem sie na deff na szczęście miałem trochę woja

http://travilog.org.ua/pl/7828006/9d1df … 67dd076e8c

Z zasady jestem przeciw

#2 2008-06-05 18:42:22

bossu

Użytkownik

Punktów :   

Re: To może na zachęte :)

Tam często zbiera sie defik, wystarczy nie atakować parę dni i sie cos nazbiera:) 
Jak już poruszono taki temaci, to uprzedzam ataków na gracza klucha, tam raver sie zajmuje i czuje ze moze tam postawic nawet 2-4 k defa!

#3 2008-06-06 11:26:46

gumus

Administrator

Punktów :   

może by tak zaatakować ravera, co ty bossu na to??

#4 2008-06-06 16:46:24

bossu

Użytkownik

Punktów :   

ja tam wole poczekac az kto inny sie nim zainteresuje, jak mowie on ma łacznie na bank z 4k jak nie wiecej takze niechce ofa starcić na pionka

#5 2008-06-06 16:54:50

Maroi

Użytkownik

Punktów :   

Zgadzam sie z bossu co innego jak byśmy mieli jaką wojenke czy coś ale tak lepiej szkolić wojo zrobić 10k i wtedy w ramach walki z nudą można się przelecieć a tak czyjeś 4k na jego i co nam z tego przyjdzie satysfakcja nr 1 w off na jeden tydzień oraz 0 woja co innego jak byśmy mieli przejmować jakąś jego osadę która by miał z 1000 popa to może .... ale też z pewną dozą nieśmiałości, nie jest tego wart, lepiej jak już zacząć od kluski wykańczajać jej stolicę w cropie do 0 i nową osadę

Z zasady jestem przeciw

#6 2008-06-06 20:50:44

gumus

Administrator

Punktów :   

no nie powiem ze nie potrzebuje cropa. Ok poczekamy. Defa można rozbić, przy ładnie puszczonych fejkach. Ale rozumiem i akceptuje

#7 2008-06-09 14:34:25

Maroi

Użytkownik

Punktów :   

Coś się chyba u Kluchy dzieje bo osada straciła 16 popa a pozostałę nic nie urosły, czyli albo ktoś jest zaisnteresowany tą dużą osadą albo .......
dorobię zwiadu bo ciekawość mnie zżera co tam jeszcze stoi, jak by ktoś był zainteresowany jakąś mała akcją pisać na PRIV

Z zasady jestem przeciw

#8 2008-06-09 19:18:27

samiec

Użytkownik

Punktów :   

Bodajże Motyloski często tam bywał z wizytą ale parę osób już się tam nadziało...

Stopka forum

RSS